Van Pijn naar Power Programma

Wil jij ontdekken hoe je grip krijgt op je emoties, jezelf en je leven in een rouwproces?

Lees dan verder en ontdek wat het  Coachprogramma Van Pijn naar Power voor jou kan betekenen:

Een kort en krachtig programma van 3 maanden dat je inzichten geeft waarmee je verder kunt

Waarin je strategieën ontdekt die je leren de pijn van het gemis draaglijker te maken

Een programma dat je in staat stelt de lessen uit de pijn om te zetten in krachtige keuzes voor een hoopvolle toekomst

Wat ga je leren?

Weten wat je kunt verwachten in een rouwproces

Praktische psycho-educatie over rouw die je helpt in je dagelijks leven. Zo wordt je niet verrast door zaken maar kan je beter anticiperen op de koers die jij wilt gaan.

Emotieregulatie

Je emoties niet uit de weg gaan omdat ze te heftig voor je lijken maar zelfbewust leren je emoties te reguleren.

Je zelfinzicht vergroten

Meer inzicht in dat wat jij nodig hebt. Leer je behoeften erkennen, herkennen in plaats van ze te ontkennen. Sterk zijn is dan niet langer een loos woord maar jij weet hoe je jezelf kunt versterken als je het moeilijk hebt.

Met power in plaats van met pijn je toekomst tegemoet gaan!

Nieuwe invulling aan je leven geven doordat je geleerd hebt de pijn om te zetten in power en met vertrouwen je toekomst tegemoet zien.

Meer weten?

Joyce en ik kennen Petra als een hele stimulerende coach en een heel fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Ze spiegelt goed in persoonlijke gesprekken en weet de juiste vragen te stellen om je te helpen het grote plaatje voor de toekomst (opnieuw) helder te zien.
Ze is absoluut een ‘mensen-mens’ die er op uit is het beste in iemand naar boven te halen. Ze helpt met haar praktische tips iemand enorm in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
Naast haar coachingstalent is ze ook een goed schrijfster en heeft ze ons meermalen daarin bijgestaan. Binnen onze groeiende organisatie zijn we dan ook erg blij geweest met haar ondersteuning in raad en daad.

David de Vos
Oprichter van Go and Tell

Dank voor je lieve gesproken en geschreven woorden. Ze hebben me ontroerd. Ik heb het als heel bijzonder ervaren dat je op mijn weg bent gekomen en dat ik je heb ontmoet.

Marianne