Testimonials

TESTIMONIALS

Lees hier de reviews over de samenwerking met Petra Ferwerda

Innerlijk Sterk Testimonials

Oprichter Go and Tell

David de Vos

Joyce en ik kennen Petra als een hele stimulerende coach en een heel fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Ze spiegelt goed in persoonlijke gesprekken en weet de juiste vragen te stellen om je te helpen het grote plaatje voor de toekomst (opnieuw) helder te zien.
Ze is absoluut een ‘mensen-mens’ die er op uit is het beste in iemand naar boven te halen. Ze helpt met haar praktische tips iemand enorm in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
Naast haar coachingstalent is ze ook een goed schrijfster en heeft ze ons meermalen daarin bijgestaan. Binnen onze groeiende organisatie zijn we dan ook erg blij geweest met haar ondersteuning in raad en daad.

Deelnemer Individuele Coaching

Rianne

Ik heb kracht hervonden voor een nieuwe toekomst door de inzichten die ik heb gekregen. Er is nu een goede basis gelegd in mijn leven waarop ik verder kan. 

Dank je wel voor het verschil, ik ben klaar voor de toekomst!

Deelnemer Workshop Journaling

Pieter

Ik heb de schrijfoefeningen als bijzonder helend ervaren. Ze hebben me bij mijn diepere gevoelens gebracht. De toekomst na mijn grote verlies zie ik met vertrouwen tegemoet. 

Deelnemer Individuele Coaching

Marianne

Dank voor je lieve gesproken en geschreven woorden. Ze hebben me ontroerd. Ik heb het als heel bijzonder ervaren dat je op mijn weg bent gekomen en dat ik je heb ontmoet.

Deelnemer workshop Rouw en Geloof

Groepstraining

Er was een goede balans tussen luchtige en 'zware' onderwerpen. Ik zie dat God goed is, hoe mijn omstandigheden ook zijn. 

Ik weet nu beter welke invloed ik zelf heb op mijn rouwproces.

Deelnemer workshop Rouw en Geloof

Groepstraining

Ik kan deze workshop absoluut aanbevelen. Alles was goed verzorgd. De praktische voorbeelden, de afwisseling en de terugkoppeling naar de praktijk: wow!

Er was een positieve terugkoppeling naar God. Ik zie dit als preventie tegen verbittering. Mijn dank is werkelijk groot!

Wil jij weten wat begeleiding bij rouwverwerking voor jou kan betekenen?